Skip to content
Charly Lownoise & Mental Theo boeken
Charly Lownoise & Mental Theo boeken

Charly Lownoise & Mental Theo

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Charly Lownoise & Mental Theo boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Charly Lownoise & Mental Theo al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Charly Lownoise & Mental Theo goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Charly Lownoise & Mental Theo denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO

Ramon Roelofs en Theo Nabuurs vormen sinds 1992 het energieke DJ-duo Charly Lownoise & Mental Theo. Samen worden ze alom gezien als grondleggers van de Happy Hardcore. Begin jaren ’90 hebben de heren zich op reizen over de wereld laten inspireren door verschillende dansstromingen. Als eerste combineerden zij de opzwepende Rave en breakbeats uit Australië, Duitsland en de UK. Deze nieuwe sound kreeg later de naam Happy Hardcore en is tot op de dag van vandaag populair over de hele wereld. Waar collega’s uit de dancescene vaak vanuit een hardere/duistere invalshoek produceerden, wilden Ramon en Theo een positieve boodschap laten horen. Door hun opvallende Happy Hardcore-sound, vielen de boys op in de dancescene, waardoor ze veelgevraagde DJ’s werden op grote raves wereldwijd. Hun grote doorbraak in Nederland was in 1994 na een telefoontje van Jaap de Groot, destijds muzieksamensteller van de Arbeidsvitaminen op Radio 3. Het verraste Ramon en Theo dat hij een underground plaatje wilde draaien op de Nederlandse radio. Het betrof Live at Londen, een opgewekte Happy Hardcore-plaat met een aanstekelijk pianorifje. Dit veranderde de Nederlandse popmuziek. Happy Hardcore was geboren als geaccepteerde term in muziekland. Natuurlijk smaakte dit voor Ramon en Theo naar meer. Vele hits volgden, waarbij Wonderful Days hun grote doorbraak werd. Het succes resulteerde in meerdere albums en vele, vele optredens. En ook vandaag de dag, zo’n 26 jaar na het ontstaan van Charly Lownoise & Mental Theo, zijn ze nog steeds super populair.

CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken