Skip to content
Danny Canters boeken
Danny Canters boeken

Danny Canters

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Danny Canters boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Danny Canters al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Danny Canters goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Danny Canters denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DANNY CANTERS

Danny Canters wordt in 1982 geboren te Eindhoven. Danny begint tijdens zijn schooltijd een Drive- in show en zo begon het balletje te rollen. Op alle gezellige feestjes & partijen is hij van de partij, als DJ én zanger. Toen hij in 2003 zijn eigen feestcafé opende zong hij daar uiteraard bijna dagelijks. Eind 2008 brengt Danny zijn eerste cd -single ‘De Avond Voor Ons Tweeën’ uit. Deze single werd geschreven en geproduceerd door Waylon van der Heijden in de Goldfinger studio. Hier zijn 15 jaar lang bijna alle platen opgenomen. Inmiddels heeft Danny zijn café verkocht en richt zich volledig op zijn zangcarrière.

DANNY CANTERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DANNY CANTERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DANNY CANTERS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DANNY CANTERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DANNY CANTERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken