Skip to content
Praia del Sol boeken
Praia del Sol boeken

Praia del Sol

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Praia del Sol boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Praia del Sol al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Praia del Sol goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Praia del Sol denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PRAIA DEL SOL

Met zo’n 100 shows per jaar in binnen- en buitenland en een flink aantal goed ontvangen bootlegs weet Praia Del Sol al een aantal jaar elke dansvloer naar zijn hand te zetten. Of het nou de mainstage van Latin Village is, of een secret area op Solar, Praia Del Sol maakt overal feest met een set gevuld met zonnige en ultra dansbare tracks. Een uiterst lekkere cocktail van Hitjes, Disco, House, R&B en een flinke scheut zonneschijn. 2019 is het jaar waarin zijn eerste solo releases het licht zullen zien, naast uiteraard de nodige remixes en bootlegs. Praia del Sol is met recht hét zonnetje in huis....en laten clubs en festivals nou net zijn tweede thuis zijn!

PRAIA DEL SOL BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van PRAIA DEL SOL? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

PRAIA DEL SOL BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PRAIA DEL SOL bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PRAIA DEL SOL nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken