Skip to content
De Disco van Toen Diskjockey boeken
De Disco van Toen Diskjockey boeken

De Disco van Toen Diskjockey

Tijdsduur optreden: 1 x 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

De Disco van Toen Diskjockey boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over de Disco van Toen Diskjockey al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of de Disco van Toen Diskjockey goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast de Disco van Toen Diskjockey denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE DISCO VAN TOEN DISKJOCKEY

Vroeger was alles beter? Dat weten wij wel zeker! Stap daarom met De Disco van Toen Diskjockey in de tijdmachine, en reis af naar het legendarische discotijdperk waar alles draaide om dansen, muziek en gezelligheid. Precies dat is ook wat je kan verwachten in een sensationele disco show van 60 minuten. Trek de dansschoenen uit de kast, stof ze misschien nog even af, want de Disco van Toen Diskjockey laat jou de hele dansvloer over swingen! De Disco van Toen Diskjockey boeken doe je hier!

DE DISCO VAN TOEN BOEKEN DISKJOCKEY PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE DISCO VAN TOEN DISKJOCKEY? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE DISCO VAN TOEN DISKJOCKEY BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE DISCO VAN TOEN DISKJOCKEY bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE DISCO VAN TOEN DISKJOCKEY nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken