Skip to content
De Dorini's boeken
De Dorini's boeken

De Dorini's

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

De Dorini’s boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over De Dorini’s al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of De Dorini’s goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast De Dorini’s denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE DORINI'S

De Dorini’s heeft in de afgelopen jaren wel bewezen dat ze een zaal op z’n kop kan zetten. Zelf is ze overal te vinden: op de bar, achter de bar, onder de bar of crowdsurfend over het publiek, Dorien draait eigenlijk nergens haar hand meer voor om. In een café of kleine zaal is ze op haar best want ze houdt van het contact met het publiek. Dus kan je feestje wel een sfeermaker gebruiken? Heb je vragen of gewoon zin om wat te mailen? Trek dan Dorien aan haar carnavalsjasje of neem dan even contact op!

DE DORINI'S BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE DORINI'S? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE DORINI'S BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE DORINI'S bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE DORINI'S nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken