Skip to content
Logo De VrijMiBo Show 2022
Logo De VrijMiBo Show 2022

De vrijmibo show

Tijdsduur optreden: 2 uur show

Prijs optreden: op aanvraag

De Vrijmiboshow boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over De Vrijmibo show al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of De Vrijmibo show goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast De Vrijmibo show denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE VRIJMIBO SHOW

Vrijdagmiddag... einde van de week, tijd voor een gezellig drankje met je vrienden of collega's! Dan is het tijd voor de Vrijdag Middag Borrel! Arjon Oostrom presenteert De VrijMiBo Show, een gezellige drive-in show met alle mogelijkheden om een super gezellige Vrijdag Middag Borrel te maken. Het kan niet gek, klein of groot genoeg! Wat krijg je met de De VrijMiBo Show: 2 uur durende show met DJ en een optreden van Arjon Oostrom. Dit alles inclusief licht & geluid. De show is uit te breiden met verschillende mogelijkheden: meer artiesten, danseressen en extra show uren, alles kan en mag!

DE VRIJMIBO SHOW BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE VRIJMIBO SHOW? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE VRIJMIBO SHOW BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE VRIJMIBO SHOW bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE VRIJMIBO SHOW nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken