Skip to content
Marga Bult boeken
Marga Bult boeken

Marga Bult

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Marga Bult boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Marga Bult al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Marga Bult goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Marga Bult denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MARGA BULT

In 1981 werd Marga gekozen door Peter Koelewijn uit 250 zangeressen als de nieuwe leadzangeres van de meidengroep Babe, als vervanger van Gemma van Eck. In deze periode werd ze bekend onder de naam Marga Bult. Babe scoorde 16 hits. Ze toerden internationaal veel naar onder andere Indonesië, Maleisië, Libanon, door voormalige Oostbloklanden en heel Europa. De groep ging in juni 1986 uit elkaar. In 1987 vertegenwoordigde Bult – inmiddels solozangeres – Nederland onder het pseudoniem Marcha op het Eurovisiesongfestival met het lied: Rechtop in de wind. Op het songfestival liet ze haar naam eenmalig spellen als Marcha, om het voor buitenlandse jury’s makkelijker te maken haar naam uit te spreken. Ze werd 5e in Brussel met 83 punten, en kreeg van de internationale pers de “populariteitsprijs”.

MARGA BULT BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MARGA BULT? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MARGA BULT BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MARGA BULT bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MARGA BULT nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken