Skip to content
Deepack
Deepack

Deepack

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Deepack boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Deepack al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Deepack goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Deepack denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DEEPACK

Deepack boeken? Met meer dan een decennium hardstyle is het een feit dat Deepack ook een van de eerste Nederlandse hardstyle acts/duo's is, en kan worden beschouwd als een van de mede-grondleggers van de hardstyle zoals die nu is en heeft veel jonge dj's/ producenten die op dit moment aan de top van de scene staan. Door hun manier van stijl een unieke sound te geven, hun performance op het podium, is dit energieke DJ-duo nog steeds te vinden in de line-ups van clubs wereldwijd en ook op de grootste dance festivals en evenementen zoals Defqon. 1 Festival, Qlimax, Hard Bass, Bassleader, Q-base, Reverze, Intents en Decibel outdoor.

DEEPACK BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DEEPACK? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DEEPACK BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DEEPACK bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DEEPACK nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken