Skip to content
Naamloos-1
Naamloos-1

Nafz

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Nafz? Hieronder hebben wij alle informatie over Nafz al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Nafz goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Nafz denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE NAFZ

Met een vrachtlading aan ervaring door jaarlijkse optredens op o.a. Mysteryland, Flying Dutch, Paaspop, Solar, Starbeach, Wish Outdoor en 7th Sunday weet Naffz een unieke plek in het Dance landschap op te eisen. Door op geheel eigen wijze een brug te slaan tussen Urban en Eclectisch, met een mengelmoes van Moombahton, House, Dancehall, R&B en Hip Hop, onderscheidt hij zich van menig collega dj. Tel daar zijn alom geroemde bootlegs, remixes, originals en vliegensvlugge skills achter de decks bij op, en je snapt dat Naffz definitief een plekje verworven heeft in clubs en op festivals door heel NL en daarbuiten!

NAFZ PRIJS

Benieuwd naar de prijs van NAFZ? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

NAFZ BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek NAFZ bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor NAFZ nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken