Skip to content
Die Geilen Mädeln boeken
Die Geilen Mädeln boeken

Die Geilen Mädeln

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Die Geilen Mädeln boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Die Geilen Mädeln al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Die Geilen Mädeln goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Die Geilen Mädeln denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DIE GEILEN MÄDELN

Op zoek naar een spontane act voor uw evenement? De dames van Die Geilen Mädeln weten hoe ze een echt Après-ski feest moeten bouwen! Weg met de taaie Dirndls en hop in die tiroler hotpants! Confetti in de aanslag, zwaaivlaggetjes bij de hand en lekker veel interactie met het publiek. In rap tempo komen alle “Geilen” Après-ski en oktoberfeest hits voorbij waaronder Mama Lauda , Schuhe an, Dikke titten, Schatzi, Johnny DäpP en Sierra Madre. Op verzoek kan het Duitse repertoire ook uitgebreid worden met Engelstalige Après-ski hits zoals Rainbow in the Sky, We will rock you en Sweet Caroline om de Skihut sfeer nog completer te maken! Dit alles maakt aprés-ski duo Die Geilen Mädeln een van de populairste feestartiesten voor Après-skifeesten, oktoberfeesten, carnaval, festival en feesttent!

DIE GEILEN MÄDELN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DIE GEILEN MÄDELN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DIE GEILEN MÄDELN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DIE GEILEN MÄDELN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DIE GEILEN MÄDELN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken