Skip to content
DJ Kyle boeken
DJ Kyle boeken

DJ Kyle

Tijdsduur optreden: Maximaal 300 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

DJ Kyle boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over DJ Kyle al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of DJ Kyle goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995 Naast DJ Kyle denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DJ KYLE

DJ Kyle uit Werkendam is geboren in de feesttent, waarna hij opgroeide tussen de confetti, plastic bekers en hordes feestende mensen. Hij kent het vak van FeestDJ dus als geen ander! Deze FeestDJ in hart en nieren draait de beste partyknallers aan elkaar en is niet bang om daar de microfoon bij te gebruiken. Twijfel dus niet en klik verder om DJ Kyle te boeken voor jouw feest of evenement. Af en toe ruilt hij zijn geliefde feesttent in voor een lekker hotelletje in de zon of in de sneeuw. Zo heeft hij gedraaid in Lloret de Mar, waar hij vaste DJ was in het bekende ‘Feestcafé The Box’. Ook heeft hij menig (aprés-)skiër van muziek voorzien in het bekende ‘Fabels Ellmau’ in Oostenrijk. Daarnaast is DJ Kyle de vaste DJ in verschillende feestcafés in Nederland. DJ Kyle heeft dus genoeg ervaring om ieder feest een GROOT feest te maken. Boek DJ Kyle nu voor uw verjaardag, huwelijk, kroeg of ander evenement!

DJ KYLE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DJ KYLE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DJ KYLE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DJ KYLE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DJ KYLE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken