Skip to content
Mojo Fyre boeken
Mojo Fyre boeken

MOJO FYRE

Tijdsduur optreden: 30 - 45 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

MOJO FYRE boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over de nieuwste Happy Hardcore sensatie MOJO FYRE al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of MOJO FYRE goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast MOJO FYRE denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MOJO FYRE

MOJO FYRE boeken? MOYO FYRE = dé nieuwe Happy Hardcore sensatie! Tijd voor een smiley op je smoel!

De nieuwe happy hardcore live act MOJO FYRE komt met eigen nieuwe rave tracks gecombineerd met het beste uit de gloriedagen van de Happy Hardcore en Early Hardcore.

Maak je klaar voor een avondje raven dat je terugbrengt óf laat kennismaken met de ultieme Happy Hardcore vibes!

MOJO FYRE is een nieuwkomer, maar werkten in hun korte bestaan al samen met legends uit de 90s als Party Animals, Flamman & Abraxas, DJ Dano en Bass Chaserz.

Daarnaast bouwde deze raving family feestjes op podia zoals hun debuut bij Scooter in de Ziggo Dome, Decibel Outdoor, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Eurosonic/Noorderslagen Indian Summer. Ook lanceerden ze hun eigen Happy Hardcore avond genaamd ‘Everybody Happy!’ in de Melkweg.

Verwacht een knaller van een set met een mix van eigen, nieuwe tracks, remixes van de classics en party anthems van nu, live gebracht door de raving family genaamd; MOJO FYRE.

 

MOJO FYRE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MOYO FYRE? Klik dan op de button “act aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MOJO FYRE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MOYO FYRE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MOJO FYRE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook korte lijntjes met betrekking tot Silent Disco verhuur en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden onder één dak, ideaal toch?

Ook leuk om te boeken