Skip to content
Glen Faria boeken
Glen Faria boeken

Glen Faria

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Glen Faria boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Glen Faria al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Glen Faria goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Glen Faria denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE GLEN FARIA

Glen Faria is rapper en zanger die onderdeel uitmaakt van de groep Flinke Namen. Zijn 'Stapje Terug' met Laura Jansen verschijnt in het najaar van 2013 in de hitlijsten. Solo gaat hij onder de naam Glen Faria. Flinke Namen wordt in 2004 opgericht door Sef en The Flexican. Later worden Fit en Murth toegevoegd aan de club. In 2009 scoort de rapgroep twee hits met 'Als Zij Langs Loopt' en 'Wolken'.

GLEN FARIA BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van GLEN FARIA? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

GLEN FARIA BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek GLEN FARIA bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor GLEN FARIA nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken