Skip to content
halsoverkop
halsoverkop

Halsoverkop

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Halsoverkop boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Halsoverkop al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Halsoverkop goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Halsoverkop denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE HALSOVERKOP

Twee sloopmachines met maar één doel: HALSOVERKOP JOUW WEEKEND IN! Deze twee ervaren feestbeesten besloten hun krachten te bundelen voor de ultieme feest ervaring! De ervaren nachtbrakers gaan altijd 100% voor gekkigheid, gezelligheid en snelheid. Alles om net dat tandje harder en smeriger te gaan. Ze staan garant om elke club, café, feesttent of festival halsoverkop tot een groot feest om te bouwen! Met een pilske, bacootje of pul vol confetti gaan ze HALSOVERKOP jouw weekend in! Toen deze twee gevestigde namen samen in Halsoverkop transformeerden is het erg snel gegaan, zo mogen de heren onder andere al Solar, Outrageous, We Are Electric, Stereo Sunday, Paaspop, Open Air Festival en maar liefst 6 sets op Pinkpop op hun CV zetten! Sets van Halsoverkop zitten bomvol met energie, dikke remixes en eigen edits om het publiek te blijven verrassen. Kantelen is 100% gegarandeerd!

HALSOVERKOP BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van HALSOVERKOP? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

HALSOVERKOP BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek HALSOVERKOP bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor HALSOVERKOP nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken