Skip to content
Persfoto - Havenzangers
Persfoto - Havenzangers

Havenzangers

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Havenzangers? Hieronder hebben wij alle informatie over Havenzangers al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Havenzangers goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Havenzangers denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE HAVENZANGERS

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote successen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“. Begin 2015 is de naam omgedoopt naar Havenzangers. De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning! Van festival tot voetbalkantine, overal gaan die handen hoog. Na hits als Countrydans 2.0, Butterfly en Want Als De Zon maakten ze afgelopen carnaval furore met de hit 'Jij Bent De Zon'. Deze bestaande hit staken ze samen met Jop in een nieuw jasje.

HAVENZANGERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van HAVENZANGERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

HAVENZANGERS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek HAVENZANGERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor HAVENZANGERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken