Skip to content
Dr. Rude presents: Het Tempo Team boeken
Dr. Rude presents: Het Tempo Team boeken

Dr. Rude presents: Het Tempo Team

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Dr. Rude presents: Het Tempo Team boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Dr. Rude presents: Het Tempo Team al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Dr. Rude presents: Het Tempo Team goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Dr. Rude presents: Het Tempo Team denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DR. RUDE PRESENTS: HET TEMPO TEAM

Het Tempo Team is klaar om de wereld te veroveren!
Dit team, onder leiding van Hardstyle-Legend Dr. Rude, brengt de combinatie tussen feest en de Hardere Stijlen naar een hoger niveau! Waar gewoonlijk de Partystyle knallers door de speakers pompen, gaan ze met het Tempo Team nog een stapje verder. Een geheel nieuw muziekgenre is ontwikkeld genaamd: Partycore. De bekendste (feest)hits worden in een uptempo-jasje gestoken en in hoog tempo over de speakers geslingerd. Van Malle Babbe tot Gimme Gimme, alles wordt onderhanden genomen, en niets is te gek. Het Tempo Team brengt volop gezelligheid, en dat alles op 200 BPM!
Dus kan jouw evenement wel wat tempo gebruiken, maar mag dat niet ten koste gaan van de gezelligheid? Neem dan in een gigantisch tempo contact met ons op!

DR. RUDE PRESENTS: HET TEMPO TEAM BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de kosten om DR. RUDE PRESENTS: HET TEMPO TEAM te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DR. RUDE PRESENTS: HET TEMPO TEAM BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DR. RUDE PRESENTS: HET TEMPO TEAM bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DR. RUDE PRESENTS: HET TEMPO TEAM nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken