Skip to content
His & Co boeken
His & Co boeken

His & Co

Tijdsduur optreden: 300 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

His & Co boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over His & Co al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of His & Co goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast His & Co denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE HIS & CO

His & Co is een veelzijdige duo coverband. De moderne apparatuur maakt het tegenwoordig mogelijk om ook met een kleine bezetting van twee personen het geluid van de originele muziek zo exact mogelijk neer te zetten. Om het geheel compleet te maken spelen His & Co muziek voor iedereen. Van rock tot wals en van Nederlandstalig tot moderne pop. Dit in combinatie met het enthousiaste en de ervaring maakt de muziek van His & Co geschikt voor een kermis, een bruisende bruiloft, een knallend bedrijfsfeest en van feesttent/zaal tot gewoon een gezellig avondje café. Kortom het publiek gaat uitgeput en met een glimlach naar huis.

HIS & CO BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van HIS & CO? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

HIS & CO BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek HIS & CO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor HIS & CO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken