Skip to content
Hitjes Hemel boeken
Hitjes Hemel boeken

Hitjes Hemel

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Hitjes Hemel boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Hitjes Hemel al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Hitjes Hemel goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Hitjes Hemel denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE HITJES HEMEL

Je staat voor de poorten van het paradijs, de plek waar alles draait om het eeuwige geluk. We heten je van harte welkom in de Hitjes Hemel; de plek waar alleen goden en engelen mogen komen en waar de fijnste hitjes om je oren worden geslingerd. In de Hitjes Hemel is het toegestaan om van god los te gaan en lekker te dansen, flirten en (vals) mee te zingen. Meezingen doen we op de fijnste urban, hip-hop en hitjes van toen, nu en morgen. Alle hitjes worden gedraaid en gezongen door onze demonen (DJโ€™s en live artiesten) die jouw evenement in vuur & vlam zullen zetten. Een mooiere plek dan de Hitjes Hemel is er niet. Tot snel in ons paradijs!ย ๐Ÿ’œ

HITJES HEMEL BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van HITJES HEMEL? Klik dan op de button โ€œartiest aanvragenโ€ hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

HITJES HEMEL BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek HITJES HEMELย bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor HITJES HEMELย nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en Belgiรซ, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij รฉรฉn van de grootste van Nederland en Belgiรซ.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door รฉรฉn contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken