Skip to content
Persfoto - Jan van Est
Persfoto - Jan van Est

Jan van Est

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Jan van Est? Hieronder hebben wij alle informatie over Jan van Est al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Jan van Est goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Jan van Est denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE JAN VAN EST

Jan van Est is afkomstig uit Dordrecht en timmert al jaren aan de weg. Jan is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer. Door de jaren heen wordt Jan een geliefde gast bij Nederlandstalige radio- en televisiezenders. Ook op piratenstations weten ze zijn muziek goed te vinden. Jan bracht een aantal zeer succesvolle singles uit zoals: Kleine Jongen, Ik Wil Maar Kijken, Zing, Drink, Dans, Wat Moet Ik Doen, Dat Komt Door Jou en Het Is Zoals Het Is. De single Nu Loop Je Mij Voorbij, is een gevoelig nummer waarin hij zingt over voorbije liefde en verdriet op zijn eigen manier. Al deze nummers staan op het album Het Is Zoals Het Is. Met zijn geweldige stemgeluid en afwisselende eigen repertoire is het een feestje wanneer Jan van Est op de bühne staat. Ras-entertainer Jan Van Est komt in 2023 met een heerlijke meezinger, die de mensen zeker op de dansvloer zal krijgen! Nu uit: Jouw Ogen!

JAN VAN EST BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van JAN VAN EST? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

JAN VAN EST BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek JAN VAN EST bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor JAN VAN EST nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken