Skip to content
Persfoto Wolter Kroes
Persfoto Wolter Kroes

Wolter Kroes

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Wolter Kroes? Hieronder hebben wij alle informatie over Wolter Kroes al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Wolter Kroes goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Wolter Kroes denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE WOLTER KROES

Dat Wolter Kroes een geboren muzikant is, bleek al toen hij op zijn vijfde begon met drummen. Zijn zangcarrière startte pas later, toen hij op zijn twintigste een talentenjacht won. Hij maakte hierna van zingen zijn werk en begon met optreden op verschillende plaatsen. Enkele jaren later kreeg hij zijn eerste platen contract aangeboden. Jaren later is Wolter een graag geziene gast in het binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een Hollandstalig feest, een bedrijfsfeest of een gezellige foute party, niks is hem te gek.

WOLTER KROES PRIJS

Benieuwd naar de prijs van WOLTER KROES? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK WOLTER KROES BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek WOLTER KROES bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor WOLTER KROES nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken