Skip to content
Jeffrey Kuipers boeken
Jeffrey Kuipers boeken

Jeffrey Kuipers

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Jeffrey Kuipers boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Jeffrey Kuipers al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Jeffrey Kuipers goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Jeffrey Kuipers denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE JEFFREY KUIPERS

Jeffrey Kuipers is een zanger en entertainer. Bekend van zijn Nederlandstalige hits "Alles Wat Je Zei", "Ware Liefde", ‘Wat Je Zegt’ en "t Is Voorbij". Kuipers is een flamboyant figuur en werd gekscherend door Jeroen van der Boom ook wel "de liefdesbaby van Gordon en Gerard Joling" genoemd. De showbizz zit hem in het bloed en inmiddels staat de zanger in 2023 al 25 jaar op de planken. In 2005 schrijft Jeffrey de single "Ware Liefde". Toch scoort hij pas in 2007 een grote kroegenhit met deze single. De aanvragen voor optredens stromen binnen en "La Kuipers" weet door heel Nederland een grote schare fans aan zich te binden. Eind 2007 komt het album "Ware Liefde" uit waarop vooral zelfgeschreven nummers staan. De single "Jij Bent Een Chica Mala" wordt een echte kroeghit. Het album is een groot succes. Op zijn verjaardag, 6 november 2016, komt Jeffrey Kuipers met de single "Wat je zegt". De boodschap in de door Kuipers geschreven tekst spreekt velen aan en Jeffrey maakt in de videoclip duidelijk dat huidskleur, geaardheid en komaf geen rol zouden moeten spelen. De zanger draagt hiermee uit dat diversiteit kleur geeft aan het leven. De single blijkt een ijzersterke comeback, wanneer de zanger in 2017 een BUMA NL nominatie ontvangt in de categorie ‘Meest succesvolle single – Hollands’. Jeffrey Kuipers is een echte "paradijsvogel" en hiermee "De Diva van het levenslied".

JEFFREY KUIPERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van JEFFREY KUIPERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

JEFFREY KUIPERS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek JEFFREY KUIPERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor JEFFREY KUIPERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken