Skip to content
John West boeken
John West boeken

John West

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

John West boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over John West al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of John West goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast John West denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE JOHN WEST

Als de term ‘the hardest working man in showbusiness’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West kans maken op die geuzennaam. De Haagse zanger heeft zich, sinds hij in 2006 op zijn 18e verjaardag de microfoon oppakte, langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen het Nederlandstalige muziekgenre. Met visie en oog voor kwaliteit wil hij nog heel lang verder bouwen. Om de populaire John West te boeken zit je hier goed, neem snel contact met ons op. In 2016 vierde John West zijn 10-jarig artiestenjubileum. In die tien jaar is er veel gebeurd. Hoogtepunten waren toch wel het optreden bij het grootste meezingfeest van het jaar, Toppers in Concert, maar ook de veelbesproken deelname aan de SBS-show Bloed, Zweet en Tranen en zijn samenwerking met Lange Frans die op YouTube miljoenen views trok. Door hard te werken, heeft hij enorm kunnen groeien en in 2017 kon John West dan ook maar liefst twee Buma NL Awards en een gouden plaat voor Lekkerding in ontvangst nemen. Zijn hit Lekkerding is de meest gestreamde track in de categorie Nederlandstalig populair en tevens de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca.

JOHN WEST BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van JOHN WEST? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

JOHN WEST BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek JOHN WEST bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor JOHN WEST nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken