Skip to content
Buren van de Brandweer boeken
Buren van de Brandweer boeken

Buren van de Brandweer

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Buren van de Brandweer boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Buren van de Brandweer al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Buren van de Brandweer goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Buren van de Brandweer denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BUREN VAN DE BRANDWEER

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer. In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers! De heren van Buren van de Brandweer zijn zeker bij ons te boeken voor een vurig feestje!

BUREN VAN DE BRANDWEER BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BUREN VAN DE BRANDWEER? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BUREN VAN DE BRANDWEER BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BUREN VAN DE BRANDWEER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BUREN VAN DE BRANDWEER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken