Skip to content
Persfoto José Sep (2)
Persfoto José Sep (2)

José Sep

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

José Sep? Hieronder hebben wij alle informatie over José Sep al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of José Sep goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast José Sep denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE JOSÉ SEP

Feest, gezelligheid, meezingen, dansen zijn een aantal steek woorden die op deze zangeres van toepassing zijn. José weet met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en krachtige uitstraling een groot publiek te boeien. Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop. Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen. José studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de mol sr. Zij volgde de musicalopleiding van Edward Hoepelman in Tilburg en doorliep diverse trainingen op gebied van zang/dans en entertainment. In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, en Duitsland. Ook is zij regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres bij producties. Wellicht herkent U haar stem ook van diverse radiocommercials. Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’, ‘Luister nou even’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond. Te zien in Hart voor Muziek, MENT TV en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY. De opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in Gelredome Arnhem en dit voorjaar op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP.

JOSÉ SEP BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van JOSÉ SEP? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

JOSÉ SEP BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek JOSÉ SEP bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor JOSÉ SEP nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken