Skip to content
Kruzo persfoto 1
Kruzo persfoto 1

Kruzo

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Kruzo? Hieronder hebben wij alle informatie over Kruzo al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Kruzo goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Kruzo denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE KRUZO

Kruzo, een jonge feestgod die geboren is met een frisse kop vol krullen, een shotje aan zijn mond en een grote dosis energie. Deze jonge Brabander balanceert tijdens zijn set tussen: compleet door het lint én smakelijk dansbaar. Kruzo kun je boeken via 995 entertainment. In een show gaat hij tot het uiterste en strooit hij met hitjes, meezingers, dampende beats en de hardste party-knallers. In zijn eclectische, up-to-date, set switcht deze allrounder snel tussen genre en tempo om het publiek de avond van hun leven te bezorgen. Één ding hebben alle sets gemeen: vanaf de eerste seconde zal Kruzo maximaal gaan en een glimlach op ieders gezicht laten verschijnen. Zwetende handjes, een schorre keel en soepele heupen zullen net als een vrolijke herinnering nog lang na-suizen. De goedlachse creatieveling heeft al verschillende grote events op zijn naam staan, te denken aan: 7th Sunday, Wish Outdoor, Paaspop, HockeyLoverz, Lakedance, Festyland en Das Coen und Sander Fest. Daarnaast is hij ook in tal van kroegen en festivaltenten te vinden met zijn aanstelijke sound. Benieuwd wat Kruzo te bieden heeft? Check zijn socials en luister zijn mixtapes op Soundcloud, die in totaal bijna 1.000.000 streams te pakken hebben.

KRUZO BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van KRUZO? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

KRUZO BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek KRUZO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor KRUZO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken