Skip to content
Winne boeken
Winne boeken

Winne

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Winne boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Winne al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Winne goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Winne denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE WINNE

In 2008 verscheen Winne letterlijk uit het niets. Hij lekte de track ‘Top 3 MC’ en zette zichzelf direct in de spotlights. In 2009 verscheen zijn debuutalbum ‘Winne Zonder Strijd’ wat goed was voor hits als ‘W.I.N.N.E.’ en ‘Alles Wat Ik Wil’. Samen met Jiggy Djé, Sticks en Dr. Moon schreef Winne in 2013 geschiedenis met supergroep Great Minds. Het album was de hoogste hiphop binnenkomer in de Top 100 tot nog toe, de bijbehorende clubtour verkocht uit binnen 4 weken, nog voor de release van het album. In 2018 volgde zijn succesvolle album ‘Oprecht Door Zee’. Het album kwam begin september 2018 op 3 binnen in de Top 100 gevolgd door een compleet uitverkochte clubtour in de grotere popzalen. Met het nieuwe werk bereikte Winne fans van het eerste uur en slaagt hij erin nieuw publiek aan zich te binden, zo stond hij op een overvolle stage bij Woo Hah Festival, en speelde hij ook MOMO Festival, Keti Koti Festival en Triangle Festival plat! In 2020 dropte Winne ‘So So Lobi 2’, een album vol liefde. “Dit album draagt bij aan het besef van hoe belangrijk onze tijd hier is. Hoe belangrijk onze familie en vrienden zijn, en onze mentale gezondheid. Dát is wat belangrijk is. Al die andere shit is maar illusie. Liefde, en vooral de connectie is belangrijk.” En dat zie je terug in alles wat Winne doet, zo support hij nieuw talent en hoor je Winne op tracks van upcoming artiesten zoals Melissa Lopes. Winne is absoluut een grondlegger van de Nederlandse hiphopscene en vormt al jaren een inspiratie voor nieuw talent. To be continued!

WINNE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van WINNE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

WINNE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek WINNE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor WINNE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken