Skip to content
Lampegastuh Jordy + Gert Jan
Lampegastuh Jordy + Gert Jan

Lampegastuh

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Lampegastuh? Hieronder hebben wij alle informatie over Lampegastuh al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Lampegastuh goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Lampegastuh denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE LAMPEGASTUH

Een complete feestsensatie! Zo kun je de Lampegastuh het beste omschrijven. In hoog tempo wisselen ze alle soorten muziek af, terwijl de MC het publiek meeneemt van hoogtepunt naar hoogtepunt. Het optreden is nooit hetzelfde, omdat deze mannen met al hun ervaring precies weten met welke tracks ze er een groot feest van kunnen maken. Om de heren van Lampegastuh te boeken mag je ons altijd mailen of bellen. Als waardering van het publiek ontvingen de Lampegastuh al twee keer de award voor ‘Populairste DJ act van Nederland’ en in 2022 stonden ze wederom op het podium met een tweede plek. Deze mannen zijn ondertussen niet meer weg te denken bij onder andere Snollebollekes Live in Concert in het Gelredome in Arnhem, Matrixx aan de Kade (4-daagse feesten) in Nijmegen, Festival Lakedance en het Winterpark Festival in Eindhoven, Total Loss Festival op Aquabest, Wish Outdoor in Beek en Donk, Freshtival in Enschede en heel veel andere feesttenten, kermissen en festivals……..of gewoon in de kroeg!

LAMPEGASTUH BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van LAMPEGASTUH? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

LAMPEGASTUH BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek LAMPEGASTUH bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor LAMPEGASTUH nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken