Skip to content
Larscoprox boeken
Larscoprox boeken

Larscoprox

Tijdsduur optreden: Maximaal 300 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Larscoprox boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Larscoprox al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Larscoprox goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Larscoprox denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE LARSCOPROX

Larscoprox boeken? Iedereen weet dat konijnen hoog kunnen springen, maar wanneer je Larscoprox laat optreden dan spring zelfs jij nóg hoger! Van feesttenten en kroegen, tot aan besloten bruiloften en bedrijfsfeesten. Deze getalenteerde Brabantse DJ staat garant voor een hoop gezelligheid. Larscoprox is op muziekgebied ook een échte allrounder te noemen. Of je verzoekje nu komt uit de 80s, of uit de huidige TOP40: niks is te gek! Hij heeft namelijk de afgelopen jaren al heel wat sprongen gemaakt in het vak, zo haalde hij o.a. een podiumplaats bij de DJ-contest ‘Kunstbende’. Wil je dus lief of liever een standje hoger, Larscoprox is dé allround DJ waar iedereen zich bij aan kan sluiten. En wie weet is het publiek op jouw evenement binnenkort wel het haasje. Larscoprox is optioneel ook te boeken met eigen apparatuur. Zo word je door hem compleet ontzorgd en kun je nog meer genieten van het feest.

LARSCOPROX BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van LARSCOPROX? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

LARSCOPROX BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek LARSCOPROX bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor LARSCOPROX nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken