Skip to content
channels4_profile
channels4_profile

Lucas & Steve

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Lucas & Steve? Hieronder hebben wij alle informatie over Lucas & Steve al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Lucas & Steve goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Lucas & Steve denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE LUCAS & STEVE

Meeslepende beats, aanstekelijke melodieën en onstuitbare energie – dat is dj duo Lucas & Steve. Ze scoren hit na hit en hoewel hun geluid steeds vernieuwt, blijft één ding constant: hun onmiddellijk herkenbare positieve, energieke sound. Het was in 2010 dat de twee Nederlandse jongens Lucas en Steve besloten hun muzikale krachten te bundelen. Dit bleek meteen een gouden greep. Meerdere succesvolle singles werden via labels naar buiten gebracht. Hun grote doorbraak volgde snel in 2014 met de release van hun remixes van Red Carpets ‘Alright’ en Ruffnecks klassieke track ‘Everybody Be Somebody’. Hiermee trokken ze de aandacht van het publiek, maar ook van grote dj namen en platenlabels, met geslaagde samenwerkingen als gevolg. Datzelfde jaar nog tekenen Lucas & Steve een exclusief contract met het label Spinnin’ Records en MusicAllStars management. Talloze clubhits volgden van ‘You And I Know’ tot aan de track ‘Make It Right’. Deze was goed voor hun eerste gouden plaat. En het begin van vele gouden knallers… Lucas & Steve staan niet alleen bekend om de hits die ze scoren, maar ook om de aanstekelijke energieke shows die ze neerzetten. Dit blijft in het buitenland ook niet onopgemerkt. Het duo gaat de hele wereld over waarbij ze het ene publiek na het andere omverblazen. Van EMF Music Festival (FR) tot aan Sziget (HU), Creamfields (UK) en natuurlijk meerdere thuiswedstrijden zoals The Flying Dutch. Als kers op de taart maakten Lucas & Steve in 2017 ook nog eens hun debuut op het mainstage van Tomorrowland (BE), het grootste dancefestival ter wereld. Daarnaast touren ze door Amerika, Azië en Zuid-Amerika. Dit bracht het duo onder andere naar de parels van de Aziatische muziekscène. Zoals het grootste driedaagse Aziatische EDM-festival Sunburn in Goa en Sensation Jakarta.

LUCAS & STEVE PRIJS

Benieuwd naar de prijs van LUCAS & STEVE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

LUCAS & STEVE BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek LUCAS & STEVE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor LUCAS & STEVE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken