Skip to content
Lunatiz_website-uai-720x577
Lunatiz_website-uai-720x577

Lunaticz

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Lunaticz? Hieronder hebben wij alle informatie over Lunaticz al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Lunaticz goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Lunaticz denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE LUNATICZ

Lunaticz is een energiek DJ-duo met een passie voor de hardere stijlen. Samen hebben ze ruim 25 jaar ervaring als DJ. Hierdoor weten ze als geen ander de tent volledig op zijn kop te krijgen. Elke set van Lunaticz bestaat uit een combinatie van herkenbare freestyle en hardstyle hits welke in hoog tempo worden afgewisseld. Lunaticz kenmerkt zich door de vele eigen remixen en edits van herkenbare muziek. Dit leverde al support op van gevestigde namen als Ruthless, Ransom, Dr. Rude en Mental Theo.

LUNATICZ BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van JOEPIE FOURTIE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

LUNATICZ BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek LUNATICZ bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor LUNATICZ nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken