Skip to content
Hotttub heroes
Hotttub heroes

Hottub Heroes

Tijdsduur optreden: 1 x 90 of 2 x 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Hottub Heroes boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Hottub Heroes al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Hottub Heroes goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Hottub Heroes denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE HOTTUB HEROES

Scheurende gitaren, stevige beats en dikke synthesizers beuken door je speakers waarbij stilstaan geen optie is! Zingen, springen en dansen is wat je kan verwachten in een kolkend bad van energie waarbij de hits van de ‘90s, 00’s en nu in een lekker tempo voorbij razen. De band bestaat uit vijf muzikale helden die zich door de jaren heen hebben ontwikkeld tot ware podiumbeesten. Geef je over en dompel je onder in de wereld van de Hottub Heroes!

HOTTUB HEROES BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van HOTTUB HEROES? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

HOTTUB HEROES BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek HOTTUB HEROES bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor HOTTUB HEROES nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken