Skip to content
Persfoto - Mike Alderson
Persfoto - Mike Alderson

Mike alderson

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Mike Alderson boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Mike Alderson al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Mike Alderson goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Mike Alderson denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MIKE ALDERSON

Mike wordt op 29 november 1993 geboren in Roosendaal. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Mike is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een entertainer. Ondanks dat Mike pas net ben begonnen is met zijn muzikale carrière, geniet hij ervan dat mensen hem volgen en geïnteresseerd zijn in wat hij doet. Met zijn stem en afwisselende repertoire is het een feestje wanneer Mike Alderson op de bühne staat. Mike zal niet stilzitten en zichzelf ontwikkelen zodat de volgende single nog beter wordt. De vervolg singles zijn het mooie Zo Graag en zijn eigen versie van Never Nooit Meer. De single Door Jou, is ontstaan uit de studio van Sonic Solutions. Hans Louws is verantwoordelijk voor de tekst en de clip is opgenomen in Parijs. We wilden werken naar een leuk volks stijltje, maar toch de Mike Alderson-stijl houden. Door het catchy refrein zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. De nieuwste single is een nummer waarin hij zingt over de periode van een opbloeiende liefde. Door de frisse en catchy klanken zal dit nummer zorgen voor vele blije gezichten. Deze singles zijn energiek, dansbaar en zal naar verwachting snel blijven hangen bij het publiek. Bekijk de complete video online.

MIKE ALDERSON BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MIKE ALDERSON? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MIKE ALDERSON BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MIKE ALDERSON bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MIKE ALDERSON nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken