Skip to content
Natte Visstick boeken
Natte Visstick boeken

Natte Visstick

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Natte Visstick boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Natte Visstick al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Natte Visstick goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Natte Visstick denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE NATTE VISSTICK

Natte Visstick is een dj die sinds 2021 nummers uitbrengt uit het genre memetechno. Hij begon deze stijl van muziek te maken doordat hij zich verveelde gedurende de lockdown tijdens de coronacrisis. Tevens maakte hij deze stijl van muziek om mensen te laten lachen. Zijn eerste single was Kk dikke natte visstick. In 2022 brak Natte Visstick door met het nummer Visstick gooi die kanker kick. Het lied kwam tot de vijftiende positie van de Single Top 100 en de dertiende plek van de Tipparade van de Nederlandse Top 40. Deze bijzondere verschijning is in korte tijd heel populair geworden, om Natte Visstick te boeken kun je contact met ons opnemen. Zowel het lied als het genre vergaarde vooral bekendheid via TikTok. Dit nummer zorgde voor een grote populariteit voor de muziekstijl en maakte Natte Visstick een van de grote namen en grondleggers van het genre. Na Visstick gooi die kanker kick had Natte Visstick ook nog succes met de nummers Lekkere boterham (met Vieze Asbak) en Ik trip 'm (met Dikke Baap).

NATTE VISSTICK BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van NATTE VISSTICK? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

NATTE VISSTICK BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek NATTE VISSTICK bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor NATTE VISSTICK nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken