Skip to content
Party Animals boeken
Party Animals boeken

Party Animals

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Party Animals boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Party Animals al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Party Animals goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Party Animals denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PARTY ANIMALS

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats. Een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. De dubbel CD/DVD 'Gang Of 4' uit 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekendste hits door de jaren heen, inclusief de bijbehorende videoclips op DVD. Nu, meer dan 800 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd! Om de Party Animals te boeken zit je bij ons op het juiste adres. Maar er is wel degelijk wat veranderd, kleding en uiterlijk zijn van nu en niet van toen. De Party Animals klassiekers worden tegenwoordig gewoon door DJ's ingemixed met Nederlandstalige meezingers, billenschuddende R&B hits of komische skihut. Ook de bezetting is met zijn tijd meegegaan - net als een veranderende James Bond met Sean Connery, Roger Moore of Pierce Brosnan is ook de bezetting van de Party Animals dynamisch. In de loop der jaren is er steeds vernieuwd en verjongd. Maar zoals een fan uit de begintijd die tegenwoordig nog steeds regelmatig in de voorste rijen te vinden is een keer heeft gezegd: 'Het maakt me niet uit wie er staan, zolang ze het maar goed doen!' - en wie weet is dat wel het geheim achter het aanhoudende succes van de Party Animals.

PARTY ANIMALS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van PARTY ANIMALS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

PARTY ANIMALS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PARTY ANIMALS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PARTY ANIMALS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken