Skip to content
Q-Music het Foute Uur boeken
Q-Music het Foute Uur boeken

Q-Music Het Foute Uur

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Q-Music het Foute Uur boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Q-Music het Foute Uur al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Q-Music het Foute Uur goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Q-Music het Foute Uur denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE Q-MUSIC HET FOUTE UUR

Het Foute Uur is al zeven jaar lang voor heel veel mensen de perfecte start van de dag op Q-music. En al even zoveel jaar is Het Foute Uur een vast en uiterst succesvol onderdeel van Q-music presents The Party. Vanaf nu is Het Foute Uur *live* ook los te boeken! Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement! Want of het thema nou Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s & 90’s, Dance Classics, Disco of Kerst is… Het Foute Uur is altijd op z’n plek en gegarandeerd een doorslaand succes! En weet je wat het leuke is? Jouw publiek kan de totale controle over Het Foute Uur hebben! Stel van te voren een lijst samen en de Q-DJ zal deze op onnavolgbare wijze door de speakers laten knallen. Enne… heel hard meezingen met Het Foute Uur mag. There are no limits! Het Foute Uur van Q-Music is excl. techniek echter incl. Radio-Spots, Poster-opmaak, Q-Goodies.

Q-MUSIC HET FOUTE UUR PRIJS

Benieuwd naar de prijs van Q-MUSIC HET FOUTE UUR? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK Q-MUSIC HET FOUTE UUR BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek Q-MUSIC HET FOUTE UUR bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor Q-MUSIC HET FOUTE UUR nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken