Skip to content
René Froger boeken
René Froger boeken

René Froger

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

René Froger boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over René Froger al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of René Froger goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast René Froger denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RENÉ FROGER

Rene Froger op uw feest of evenement? Rene Froger boeken doe je hier! Een gegarandeerd succes! Want bijgestaan door zijn prachtige Frogettes zorgt hij voor ruim een half uur feest der herkenning. Alle grote hits komen voorbij en het publiek zingt beslist uit volle borst enthousiast mee….. Alles kan een mens gelukkig maken! Het zingen is Rene Froger met de paplepel ingegoten. Zijn ouders Jan en Mien traden samen op als duo. Jan Froger had destijds een café in de Staatsliedenbuurt en de jonge Rene Froger zong hier regelmatig. Na het winnen van een talentenjacht mocht hij met Ted de Braak en Mini & Maxi op pad en kreeg de smaak te pakken! Het eerste album waarmee Rene de tipparade bereikte was Love leave me. Het jaar erop stond zijn single Winter in America op nummer 10 in de Top 40. Zijn eerste gouden plaat nam hij in 1988 in ontvangst. En toen werd het 1989. Dit zou het jaar worden waarin het leven van Rene Froger voor altijd zou veranderen. Het nummer Alles kan een mens gelukkig maken werd een mega hit. De single ging 300.000 keer over de toonbank en leverde een drievoudige platina status op.

RENÉ FROGER BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van RENÉ FROGER? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

RENÉ FROGER BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek RENÉ FROGER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RENÉ FROGER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken