Skip to content
Robbie Williams Lookalike boeken
Robbie Williams Lookalike boeken

Robbie Williams Lookalike

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Robbie Williams Lookalike boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Robbie Williams Lookalike al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Robbie Williams Lookalike goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Robbie Williams Lookalike denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE ROBBIE WILLIAMS LOOKALIKE

Robbie Williams. Ontegenzeglijk lijkt Henri Toonders op deze Robbie. Of andersom, dat blijft natuurlijk de vraag. Het zijn niet alleen de looks die hetzelfde zijn, maar ook de typische uitspraken en mimiek. En zelfs in het buitenland wordt Henri erop aangesproken. Een volgende stap is onvermijdelijk: Henri wordt Robbie. Tenminste, voor de duur van een show. En dat steeds opnieuw, want het publiek smult ervan! Wanneer Henri Toonders in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie live voor je staat. Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt Henri Toonders steeds opnieuw voor een té gekke show. De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft. Gedurende 30 minuten geniet je van “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike. “Just like Robbie…” is een show om optimaal van te genieten. Een show die doet verlangen naar meer, en nog meer.

ROBBIE WILLIAMS LOOKALIKE PRIJS

Benieuwd naar de prijs van ROBBIE WILLIAMS LOOKALIKE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK ROBBIE WILILAMS LOOKALIKE BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek ROBBIE WILLIAMS LOOKALIKE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor ROBBIE WILLIAMS LOOKALIKE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken