Skip to content
Persfoto - Alpenzusjes
Persfoto - Alpenzusjes

De Alpenzusjes

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

De Alpenzusjes boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over De Alpenzusjes al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of De Alpenzusjes goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast De Alpenzusjes denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE ALPENZUSJES

Dé party act voor al je feesten! De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Drinklied. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee. Wanneer je de gezellige Alpenzusjes gaat boeken, zit je altijd goed! De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. De Alpenzusjes gaan op de versiertour met carnaval 2023 en delen overal kusjes uit! Wil jij ook een heerlijke zoen? Check snel de videoclip! De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Wat ze ook ten gehore brengen, de voetjes kunnen van de vloer en samen met de Alpenzusjes feest iedereen tot diep in de nacht. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

DE ALPENZUSJES BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE ALPENZUSJES? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE ALPENZUSJES BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE ALPENZUSJES bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE ALPENZUSJES nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken