Skip to content
Stamppot boeken
Stamppot boeken

Stamppot

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

STAMPPOT boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Stamppot al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Stamppot goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Stamppot denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE STAMPPOT

Op zoek naar de lekkerste STAMPPOT recepten? Dan ben je hier niet op het juiste adres. Hier vind je niets over aardappelen, groente en jus. Wel hebben wij een overheerlijk ander recept voor je, bereid door de beste kok van ons kikkerlandje;
  1. Pak een Hollandse Hit, schil deze helemaal kaal, en hak hem vervolgens in stukjes;
  2. Kook deze stukjes in de pan, en voeg er een Dikke Bass aan toe;
  3. Laat dit geheel zeker 60 minuten pruttelen;
  4.  Voeg naar smaak nog een snu(i)fje confetti toe;
  5. En afgieten maar (pas op voor de CO2 die vrij kan komen)
Als dat niet Heerlijk Hollands Stampen wordt. Want Stamppot boeken doe je exclusief bij 995! Hostings Je kan STAMPPOT boeken als DJ act van 60 minuten, maar ook als avondvullende hosting. Bij een avondvullende hosting mag je gebruik maken van de naam “STAMPPOT” en daarnaast ontzorgen wij de opdrachtgever op verschillende gebieden. Bij een hosting verzorgen we in overleg met de opdrachtgever de totale programmering, ontwerpen we het artwork en ondersteunen we bij de promotie van het evenement en zorgen we voor wat decoratie en inflatables. Stamppot DJ Gewapend met z’n stamper en overheerlijke muziek, komt deze chef-kok graag langs om jouw keukentje eens flink op stelten te zetten. Hij zal er voor zorgen dat de tempratuur en de baromzet binnen no-time de pan uit rijzen, door de lekkerste Hollandse Hits te combineren met wat pittige Hardstyle. Vlam in de pan gegarandeerd! Sterallures heeft deze chef-kok zeker niet, maar hij verdient zeker 3 Michelin Sterren. Als dat niet Heerlijk Hollands Stampen wordt!

STAMPPOT BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van STAMPPOT? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

STAMPPOT BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek STAMPPOT bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor STAMPPOT nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken