Skip to content
Wesley Rooijackers boeken
Wesley Rooijackers boeken

Wesley Rooijackers

Tijdsduur optreden: 300 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Wesley Rooijackers boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Wesley Rooijackers al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Wesley Rooijackers goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Wesley Rooijackers denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE WESLEY ROOIJACKERS

Met een allround achtergrond en brede ervaring in verschillende muziekstijlen ademt Wesley muziek en kan hij ieder publiek uit zijn of haar dak laten gaan. Met zijn aanstekelijke enthousiasme tovert hij ieder feest om tot een georganiseerde puinhoop. Achter de draaitafels en met een microfoon in zijn hand weet hij jou en jouw vriend(inn)en los te gaan als nooit tevoren! Wesley heeft al verschillende grote events op zijn naam staan, te denken aan: Matrixx, Live aan de Kade, Smerrig Zomerweekender, Delicious Festival en UDNZ Festival. Daarnaast is hij ook in tal van clubs, kroegen en festivaltenten te vinden met zijn aanstekelijke enthousiasme.

WESLEY ROOIJACKERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van WESLEY ROOIJACKERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

WESLEY ROOIJACKERS BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek WESLEY ROOIJACKERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor WESLEY ROOIJACKERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken