Skip to content
U2 Bono Imitator
U2 Bono Imitator

U2 Bono Imitator

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

U2 Bono Imitator boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over U2 Bono Imitator al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of U2 Bono Imitator goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast U2 Bono Imitator denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE U2 BONO IMITATOR

Sam Kramer, met een gerust hart gezegd, de enige persoon in Nederland – en wellicht ver daarbuiten – die zijn imitatie van rockster Bono (U2) zó goed uitvoert, dat zelfs de meest fanatieke U2 fan met zijn mond openstaat van verbazing! Qua kleding en uiterlijk zijn kosten nog moeite gespaard en eenmaal beland op het podium doet zijn Bono-stem en charismatische performance de rest. In deze opzwepende en energieke live-act overlaadt hij iedere toeschouwer in een paar seconden met een enorme dosis energie en verbazing. Je ziet opeens je partner, medestudent of collega ontwaken en vol overgave meezingen met de meest bekende hits van U2. Het volgende moment ontdek je dat je zelf op het podium staat en danst met Bono himself… Van oude nummers als “Pride (in the name of love)” neemt hij het publiek mee via hits als “Desire” en “One” naar de hedendaagse songs als “Elevation” en “Vertigo”. Velen zullen het verschil met de echte Bono niet eens merken en moeten terugvallen op hun gezonde verstand dat het Bono zelf niet kán zijn. Laat je verrassen door deze rockster die je in 30 minuten een ervaring geeft die je nooit meer zult vergeten!

U2 BONO IMITATOR BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van U2 BONO IMITATOR? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

U2 BONO IMITATOR BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek U2 BONO IMITATOR bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor U2 BONO IMITATOR nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken