Skip to content
Wesley Klein boeken
Wesley Klein boeken

Wesley Klein

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Wesley Klein? Hieronder hebben wij alle informatie over Wesley Klein al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Wesley Klein goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Wesley Klein denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE WESLEY KLEIN

De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In 2007 neemt hij zijn eerste single ‘Adios My Love’ op en in juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Wesley wint de strijd en met een platencontract op zak en zijn single ‘You Raise Me Up’ gaat Wesley werken aan een debuutalbum. In 2010 verschijnt "Vandaag en Morgen" en hij zingt de sterren van de hemel als speciale gast tijdens ‘Toppers in Concert’. René Froger nodigt hem uit om hem toe te zingen tijdens diens 50-jarige verjaardag in Carré. Als onderdeel van de herenformatie Gents verschijnt hij ook op menig podium. De albums "Volg Je Hart" en "Onderweg" volgen zijn debuut op. In 2018 scoort hij samen met Monique Smit de Nederlandse zomerhit van het jaar met "Mooier Dan Mooi". Zijn prijzenkast is verder gevuld met de BUMA.NL Award Grootste Talent, de 100%NL award Nieuwkomer Van Het Jaar en een Sterren.NL Award. Het duet met Monique Smit "Nog Geen Siësta" is de 2 miljoen streams voorbij en nú volgt een solo single "Laat Me Nu Nog Even Blijven". Met deze prachtige ballad laat Wesley weer eens horen wat hij vocaal in huis heeft, en hoopt hiermee bij veel mensen weer het hart te raken. Op dit moment werkt hij hard aan nieuwe liedjes zodat we nog veel van Wesley zullen gaan horen.

WESLEY KLEIN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van WESLEY KLEIN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

WESLEY KLEIN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek WESLEY KLEIN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor WESLEY KLEIN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken