Skip to content
Silent Disco boeken
Silent Disco boeken

Silent Disco

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Silent Disco boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Silent Disco al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Silent Disco goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Silent Disco denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE SILENT DISCO

De naam zegt het al: een Silent Disco! 995 Entertainment heeft zo’n 1000 Silent Disco koptelefoons die regelmatig verhuurd worden. Dit kunnen we in samenwerking met andere aanbieders uitbreiden naar ieder gewenst aantal. Hieronder een opsomming van wat 995 Entertainment bij zo’n Silent disco kan verzorgen:
 • Natuurlijk de Silent Disco Koptelefoons
 • De zenders, inclusief bekabeling
 • Keuze uit één, twee of drie Silent Disco DJ-booths! Het leukste is wel met twee of drie.
 • Elke Booth zijn eigen kleur, kanaal en DJ.
 • Avonvullende DJ’s. Pak dan wel drie verschillende genre’s, zoals:
  • Eén Avondvullende FeestDJ
  • Een Avondvullende Hardstyle DJ
  • Eén Avondvullende Urban DJ
 • Artwork kan gemaakt worden voor een toeslag

SILENT DISCO BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van SILENT DISCO? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

SILENT DISCO BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek SILENT DISCO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor SILENT DISCO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken