Skip to content
2 Unlimited boeken
2 Unlimited boeken

2 Unlimited

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

2 Unlimited boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over 2 Unlimited al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of 2 Unlimited goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast 2 Unlimited denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE 2 UNLIMITED

Het meest succesvolle duo uit de jaren ‘90 op jouw evenement? 2 Unlimited zet een spetterende live show neer met een aaneenschakeling van wereldhits zoals ‘No Limit’, ‘Get Ready For This’, ‘Twilight Zone’, ‘The Real Thing’, ‘Tribal Dance’, ‘Let The Beat Control Your Body’ en ‘Jump For Joy’. Ray en Michèle treden volledig live op en gaan de interactie aan met het publiek. Een compleet optreden met danseressen, visuals op de achtergrond en special effects.

2 UNLIMITED BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van 2 UNLIMITED? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

2 UNLIMITED BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek 2 UNLIMITED bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor 2 UNLIMITED nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken