Skip to content
Ancora boeken
Ancora boeken

Ancora

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Ancora boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Ancora al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Ancora goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Ancora denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE ANCORA

Nederland hoorde voor het eerst halverwege 2013 van Ancora. De single ‘Vrij Als De Wind’, met inmiddels meer dan 1 miljoen views op Youtube, kwam uit. Als snel hierna volgde het eerste album en de muzikale reis was begonnen. In mei 2015 volgde het 2e album genaamd ‘Voorbij de Horizon’ en inmiddels is Ancora een van de meeste geboekte artiesten van het land. Het trio Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree zijn de zangers en vormen de groep Ancora. Met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop trekken ze in 2013 direct veel aandacht. Het feit dat Ancora bij hun debuutalbum een DVD levert met daarop schitterende clips van alle nummers, maakt de release ronduit uniek. Ancora moet je namelijk niet alleen horen, maar ook zien. Met deze prachtige DVD maken ze dat duidelijk en ze gaan er dan ook met volle kracht voor. Met deze DVD leveren ze een complete speelfilm, gezien de nummers met elkaar verbonden worden voor een verhaal dat de acteur Joop Wittermans vertelt. Uit het voorgaande blijkt dat Ancora koersvast is, maar dat betekent niet dat ze ook exact dezelfde koers volgen. Dus zijn er veel liedjes in de stijl die we van hun debuutalbum kennen, zoals ‘De Gouden Eeuw’, ‘De Ierse Pub’ en ‘God Moet Een Zeeman Zijn’. Maar het album heet niet voor niets ‘Voorbij De Horizon’. Muzikaal nemen ze dat in een aantal nummers letterlijk. Luister maar eens naar tracks zoals ‘Thuis Zijn’, ‘Vaar Op Je Eigen Kompas’  en de fraaie ballad ‘Zoals Ooit Bij Ons’. Ook aan dit album voegt Ancora een complete DVD toe met afzonderlijke clips stuk voor stuk voor stuk schitterend in beeld gebracht. Joop Wittermans de verteller praat het geheel volledig aan elkaar.

ANCORA BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van ANCORA? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

ANCORA BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek ANCORA bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor ANCORA nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken