Skip to content
FMG boeken
FMG boeken

FMG

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

FMG boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over FMG al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of FMG goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast FMG denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE FMG

Family Money Gang beter bekend als FMG is een artiestengroep bestaande uit 3 artiesten genaamd: Menga, Sevirio en Revie. Opererend vanuit de havenstad Rotterdam (de thuisbasis) swingen de heren door de muziekindustrie. De heren zijn sinds 2008 actief bezig met het maken van muziek in deze samenstelling. In 2012 komt hier de groep FMG uit voort. Met swingende Youtube releases als ‘Ze wou niet’, ‘Peagens’ en ‘Bye Bye’ weet FMG al heel snel naam te maken in de urban underground scene. FMG is dan ook 1 van de grondleggers van de hedendaagse urban sound. Na een periode van succes en verandering van de industrie werd het wat rustiger rondom de groep, met hier en daar wel een uitschieter zoals ‘Mandem Mad’, 'Tequila' en 'Tringeling'. Met de recente hits ‘Feestje’ en ‘Boot’ hebben de boys zichzelf weer helemaal in de kijker gespeeld en zijn ze weer terug om te knallen.

FMG BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van FMG? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

FMG BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek FMG bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor FMG nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken