Skip to content
Persfoto Barry Hay & The Originals 1
Persfoto Barry Hay & The Originals 1

Barry Hay & The Originals

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Barry Hay & The Originals? Hieronder hebben wij alle informatie over Barry Hay & The Originals al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Barry Hay & The Originals goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Barry Hay & The Originals denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BARRY HAY & THE ORIGINALS

Barry Hay boeken voor je besloten evenement? Barry Hay & The Originals komen naar jouw event! Barry Hay heeft eigenlijk geen introductie nodig. Als frontman van de succesvolste band die ons land rijk was, speelde hij over de hele wereld om de bezoekers van een staaltje bekende rockklassiekers te voorzien. Nu heb je exclusief de kans om komend seizoen jouw besloten event hieraan toe te voegen! Je kunt Barry Hay & The Originals zeker boeken bij 995!

BARRY HAY & THE ORIGINALS PRIJS

Benieuwd naar de prijs van om BARRY HAY & THE ORIGINALS te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BARRY HAY & THE ORIGINALS BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BARRY HAY & THE ORIGINALS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BARRY HAY & THE ORIGINALS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken