Skip to content
Rinus Werrens boeken
Rinus Werrens boeken

Rinus Werrens

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Rinus Werrens boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Rinus Werrens al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Rinus Werrens goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Rinus Werrens denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RINUS WERRENS

Met de doorbraaksingles “Kun Jij Me Zeggen” en “Kom Toch Bij Mij” speelde zanger Rinus Werrens zichzelf enorm in de kijker. Nu is het tijd voor de volgende stap in de carrière van de sympathieke Bredase zanger. Die maakt hij met de single “Maria”. De in 1993 geboren en getogen Bredase zanger Rinus Werrens heeft er in zijn jonge leven al een heel muzikaal verleden op zitten. Van kinds af aan was hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. Tijdens zijn communie zong Werrens met René Froger en dat memorabele optreden was het moment dat voor Rinus de hobby een passie werd. Stukje bij beetje legde hij de lat hoger voor zichzelf. En elke keer weer schoof hij een stukje verder richting een carrière als professioneel zanger. Na hoge ogen te hebben gegooid op diverse talentenjachten, zocht Werrens de samenwerking met de vermaarde zangcoach Mieke Werger, onder meer bekend door haar werk met Frans Bauer. Onder haar begeleiding groeide hij uit tot een zelfverzekerd zanger en eigen repertoire kon daarna niet meer uitblijven. In samenwerking met Manfred Jongenelis, in het verleden accordeonist bij André Hazes en Frans Duijts en producer van onder meer Corry Konings, Grad Damen en Dennie Christian, werd Rinus Werrens’ debuutsingle “Kun Jij Me Zeggen” opgenomen, met als b-kantje de vrolijke meezinger “Hallo Mooie Meid”. De single kwam begin 2011 uit, wist meteen tot de Single Top 100 door te dringen en vestigde daarmee Werrens naam als talentvolle belofte voor de toekomst. Hierdoor merkte ook het succesvolle Berk Music de zanger op. Werrens’ tweede single “Kom Toch Bij Mij” kwam dan ook via Berk Music uit, hetgeen de carrière van Rinus Werrens in een stroomversnelling bracht. Het nummer was wederom een productie van Manfred Jongenelis en deed het in de hitlijsten nog beter dan het debuut. Vrolijk, makkelijk mee te zingen en met een iets melancholieke ondertoon. Zo kunnen we eigenlijk alle singles van Rinus Werrens omschrijven. Perfect voor ieder feestje.

RINUS WERRENS PRIJS

Benieuwd naar de prijs van RINUS WERRENS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK RINUS WERRENS BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek RINUS WERRENS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RINUS WERRENS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken