Skip to content
CH!PZ boeken
CH!PZ boeken

CH!PZ

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

CH!PZ boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over CH!PZ al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of CH!PZ goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast CH!PZ denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE CH!PZ

CH!PZ is back: the adventure of CH!PZ continues! Klik snel verder om CH!PZ direct te boeken! In 2002 begon het grote avontuur van één van de succesvolste Nederlandse popgroepen! Met de verkoop van meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd, sleepte CH!PZ vele gouden en platina platen in de wacht. CHIPZ scoorde hit na hit met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One, Two, Three!’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Nights’. In totaal was het viertal goed voor zo’n 35 internationale top 10-hits, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt. Uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. Hun merchandise en eigen kledinglijn gingen als warme broodjes over de toonbank. CHIPZ was niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie!

CH!PZ BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van CH!PZ? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

CH!PZ BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek CH!PZ bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor CH!PZ nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken