Skip to content
Persfoto - Special Krew
Persfoto - Special Krew

Special Krew

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Special Krew? Hieronder hebben wij alle informatie over Special Krew al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Special Krew goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Special Krew denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE SPECIAL KREW

We schrijven 2015. Met een knipoog naar hardstyle DJ’s D-Block & S-te-fan beleven Bas en Stefan met een ludieke carnavals act D-Bass & S-te-feest hun première op de carnavalswagen van Dreamland Haghorst. In de jaren die volgen delen Bas & Stefan steeds vaker de studio om de ene na de andere hardstyle bootleg van Nederlandstalige hits te produceren. Van ‘Liever te dik in de kist’ tot muziek van K3, alles krijgt een hardstyle jasje en hun energieke DJ-set wordt steeds breder in het land gewaardeerd. In de zomer van 2018 produceren ze in opdracht van Waailand Feest!val een gedeelte mee van de eindshow met Zanger Kafke. In 2019 besluiten ze verder te gaan als Special Krew met hun eigen act en meer eigen tracks. Nog steeds touren ze het land door op hun Tomos die ze in samenwerking met Arjon Oostrom hebben gemaakt. De zomer van 2022 blijven ze in het ‘festival’land…. dé nieuwe plaat Hollandse Zomer van Special Krew ft. Eelco zul je veelvuldig horen tijdens de feesten en festivals. BE SPECIAL, JOIN THE KREW!

SPECIAL KREW BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van SPECIAL KREW? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

SPECIAL KREW BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek SPECIAL KREW bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor SPECIAL KREW nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken